Csatlakozás egy játék
Egy játékos számára, hogy játszani Craps nélkül a lövő kellene a craps-asztal és az első csekket, hogy ha a kereskedő “On” gomb minden a pontszámokat.

Ha a gomb már fordult a “Ki”, ​​akkor a táblázat a come-out kerek, és egy pont még nem állapították meg.
Ha az osztó gomb “Be”, az asztal a pont, ahol a kerek kaszinók lehetővé esélye mögött meglévő Pass sort kell fogadni. Néhány kaszinó nem teszik lehetővé az új pass line fogadás közben egy pontot hoztak létre. Néhány kaszinó tegye meg a tétet közrefogja a külső határon a pass line, és ezzel jelzi, hogy ki kell fizetni az azonos esélye, mint egy hely tétet, ahelyett, hogy csak még pénzt. Egyéb kaszinók lesz a tét a pass line egy pont után jött létre, az úgynevezett put fogadás, ami a hátránya, hogy a játékos (mivel a hét leggyakoribb tekercs és az esély, mielőtt a “pont”).
Mindkét esetben az összes egyetlen vagy többszörös tekercs javaslatot fogadások lehet helyezni akár a két forduló.

Két kocka tekercs van egy időszak a kereskedők, hogy a kifizetéseket, és gyűjtsük össze vesztes fogadások, ami után a játékosok helyen új fogadások. A Stickman figyeli az akció az asztalnál, és úgy dönt, hogy mikor kell beadni a lövő a kocka, ami után a további licit nem engedélyezett.

Amikor csatlakozik a játék, az egyik kell pénzt az asztalra, hanem halad el közvetlenül a kereskedő, a kereskedő eltúlzott mozdulatok során a folyamat “, hogy a változás” vagy “változás csak” (konvertáló valuta egyenértékű kaszinóban ellenőrzés) szükséges úgy, hogy minden vitás lehet később felül ellen a biztonsági kamera felvétele.
nätcasino.co